Articles, Noms propis

Catorze núvols

En els temps que corren, ens hauríem d’alegrar molt que apareguin apostes serioses en el terreny de la difusió cultural. De fet hauríem de llençar coets i fer festa grossa. Però la cosa no està per a grans escarafalls i les neurones les tenim ocupades en un debat monotemàtic i fatigós. La nova revista cultural digital Catorze.cat és una iniciativa de l’escriptora i periodista Eva Piquer materialitzada pel grup Nació Digital, a la qual desitgem llarga vida i millor finançament. Aquest nostre país, que és nació i aspira a ser un estat normal com qualsevol altre, necessita molta cultura i molta educació, gairebé tant com necessita llocs de treball dignes. I necessita contrarestar el corrent dels qui pretenen que oblidem les humanitats i ens centrem en l’imaginari mercantil. I iniciatives com Catorze.cat o Nuvol.com són dos bons exemples de com cobrir algunes d’aquestes necessitats, si més no des de la iniciativa privada. Ara només falta que tots nosaltres els proporcionem el suport i els resultats analítics que es mereixen.

Anuncis
Estàndard

3 thoughts on “Catorze núvols

 1. andreu lonca lonca ha dit:

  Estimat Eduard,

  Deixa’m agrair-te la referència a la revista, que no coneixia. Me la miraré, i en llegiré articles. Encara que tinc per a mi que les revistes, ara, diuen poques coses interessants. És mala època, també per a les revistes. ( I segur que exagero : hi ha articles bons i hi ha entrevistes interessants . És una forma de provocar- ja està entès.) El més interessants de les revistes , per mi , són els consells de redacció. Vull les reunions per decidir què s’escriu i què es publica.
  I ara, ni això deu existir.
  Jo enyoro les revistes . Vull dir escriure-hi i participar-hi en els consells, però es veu que el món ha canviat del tot.
  Una abraçada

  Andreu

  M'agrada

 2. andreu lonca lonca ha dit:

  Estimat Eduard,

  No sabia que podia escoltar cançons . Se’m remenen les visceres . Ai, les cançons . Se’m desmanega la sintaxi. Ai !

  Una abraçada

  Andreu

  M'agrada

 3. Eduard ha dit:

  Andreu, ets un romàntic incorregible… Jo també enyoro els temps dels consells de redacció de les revistes, i les persones que hi havia i l’amor a l’art que s’hi destil·lava… Crec que l’amor a l’art s’ha anat canviant per comptes de resultats, tot i que encara trobaríem algun bonifaci desinteressat d’un altre planeta… Una abraçada!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s