D'ensenyança

Optimisme

«Al mercat hi ha una parada que s’està fent l’arròs venent optimisme», va dir un dels deixebles. El mestre, encuriosit, va anar fins a la plaça per comprovar-ho personalment. El venedor, en realitat, explicava acudits i grolleries diverses a canvi d’algunes monedes. La seva era la parada més concorreguda de tot el reng. Els vilatans feien rotllana i reien a cor què vols. «Refot! Si aquest realment és el millor dels mons possibles, fan falta més pallassos i menys predicadors», va mastegar el mestre en veu baixa. «Em sembla que em perilla l’ofici», va barrinar mentre se n’anava cap a casa.

Anuncis
Estàndard

2 thoughts on “Optimisme

  1. Miquel Àngel ha dit:

    >Aquestes son les coses que escrius , que es mereixen un premi , sia el que sia. De vegades em deixes parat. Amb la boca oberta , de com la claves .Podrit que en saps més del que ensenyes. De Balaguer havies de ser gassiu i reconsagrat com tots los CKRACKS que han sortit d'equell poble de botiguers… Que deu tenir??? en Pla va dir que Balaguer només amb el riu ja tenia la estètica solucionada… deu ser això…

    M'agrada

  2. Eduard Ribera ha dit:

    >Estic d'acord amb el Pla. El problema és que a Balaguer ens hem (s'han) quedat amb la pura estètica, i em temo que amb això sol avui per avui no n'hi ha ni per pipes… I qui diu a Balaguer, diu… Una abraçada ferotge, Miquel.

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.