.OBRA, Llibres, Noms propis

A que no | 99 exercicis d’estil

Durant aquesta primera quinzena de juliol, arriba a les llibreries el meu nou llibre A que no | 99 exercicis d’estil (Premi Lleida de Narrativa 2009), editat per Pagès Editors i amb pròleg de Màrius SerraA que no | 99 exercicis d’estil és una compilació de 99 narracions que expliquen la mateixa història. Un exercici que ja va realitzar Raymond Queneau el 1947 i que, a banda d’homenatjar aquest escriptor francès, té la voluntat de demostrar que la literatura s’explica sobretot gràcies al llenguatge. A partir d’una anècdota banal en una tarda plujosa, s’enceta un recorregut que entrellaça personatges i punts de vista, amb humor i amb tota mena de recursos, per oferir múltiples mirades simultànies sobre la mateixa escena, amb una clara i manifesta voluntat lúdica. Us deixo l’enllaç a la pàgina de Pagès Editors, on es pot adquirir el llibre al mòdic preu de 15 EUR. 

La primera presentació la farem a Tàrrega, el proper 20 de juliol de 2011, a les 20:30h, a la terrassa del Restaurant Lalà. El presentador serà el poeta Xavier Garcia.

Anuncis
Estàndard

8 thoughts on “A que no | 99 exercicis d’estil

 1. la Teresa ha dit:

  >L'enhorabona. Vaig anar seguint els posts d'exercici d'estil al teu bloc. Suposo que el llibre serà la culminació d'aquesta feina.

  M'agrada

 2. Eduard Ribera ha dit:

  >Gràcies, Teresa. En efecte, la gènesi del llibre cal trobar-la a la secció 'Exercicis d'estil' que vaig encetar al blog. Després hi ha hagut molts mesos de feina pel mig i ara finalment el llibre veu la llum.

  M'agrada

 3. zel ha dit:

  >Hauré de fer-me amb un d'aquests exemplars, que m'han fet pel proper curs una proposta engrescadora i necessitaré ajut!Una abraçada!

  M'agrada

 4. cantireta ha dit:

  >Ja m'agradaria que els agradés als de Ges…De moment, és un llibre que va al sarró de "Lectures d'istiu per augmentar el caliu", hehehe. Un petó!

  M'agrada

Els comentaris estan tancats.