Contraccions

>Els termes de la vida

>


Els termes de la vida, originalmente cargada por Eduard Ribera.
Llevat de quatre il·luminats que pretenen ser immortals, la resta d’humans sabem amb certesa que un dia més o menys llunyà ens tallaran la llum, l’aigua i la connexió a internet que ens uneix a la mare Terra i ens endurem la nostra misèria material a l’altre barri. Hi deia ben clar al contracte de naixement que encara conservo en un calaix de l’escriptori: tens dret a una infantesa, una joventut, una maduresa i una vellesa. Amb sort, uns vuitanta-i-tants anys de mitjana i a criar malves. Per tant, ara no em vingueu amb que podré viure 150 anys. Això és incompliment de contracte. Us foto una demanda i us cau el pèl a tots! Traïdors.
Anuncis
Estàndard

6 thoughts on “>Els termes de la vida

 1. Pep ha dit:

  >Company, la veritat és que no hi penso, i no se si és per sort o per desgràcia, però intueixo que jo tinc un contracte de tipus variable. Per no determinar, ni estableix etapes. Les puc solapar. La cobertura és pobra, i el preu a pagar és molt alt. Mentre el pugui esprémer, l'aprofitaré, sigui 50 o 150 anys.

  M'agrada

 2. Eduard Ribera ha dit:

  >Em sembla que correm el perill de fer un overbooking planetari… Hem de deixar espai per als qui venen darrere, home…

  M'agrada

 3. Pep ha dit:

  >Em sembla que, si no es compleix la catastrofe Malthusiana, haurem de mirar d'ampliar la "res comunis". La Berta l'altre dia va i em diu, pare quan siguis vell, et duré a la lluna, jo conduiré i tu t'asseuras a la cadireta del darrera. Ja m'imagino les vistes, fent una birra i un fumarret al porxo de la xacra de smythii bassin.Ja saps, somiar-ho és el primer pas per fer quelcom possible.

  M'agrada

Els comentaris estan tancats.