Autoretrats

Autoretrat

Cansat d’imaginar com em veuen els altres, avui m’he comprat un mirall de dos metres per un per intentar escriure el meu propi autoretrat. Prescindint de la meua condició d’escriptor, el terapeuta em diu que pateixo la síndrome autoreflectant, que té a veure amb la presència de teixit adipós al voltant de la massa encefàlica, una mena de cataractes cerebrals massives pròpies de l’era de la digitalització literària. Per cert, l’altre dia la infermera del meu terapeuta em va preguntar si això de la digitalització de la literatura vol dir que a partir d’ara els escriptors només escriuran amb zeros (0) i uns (1) i jo em vaig quedar tan bloquejat que no vaig saber què respondre…

Anuncis
Estàndard

2 thoughts on “Autoretrat

  1. Molt bó! això del teixit adipós al voltant de la massa encefàlica podria tenir relació amb que t’abandones als plaers intel.lectuals? com ara la xocolata ho fa a l’abdomen?
    M’has donat una bona idea, ja no admetré que em diguin que em foto gran quan no aconsegueixo parlar seguit. Ara diré que tot plegat és fruit dels meus excessos intel.lectuals.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s