Gràfica, Mínima

La carta

A la carta hi deia el nom d’una dona: Marta. Sense cognoms. Sense remitent. Sobresortia a l’interstici de la porta on va ser una llarga temporada. L’adreça era correcta, però a la casa no hi vivia ningú de feia més de trenta anys. Ningú no va gosar mai obrir-la. Un bon dia va desaparèixer.

Anuncis
Estàndard

4 thoughts on “La carta

 1. Una vegada vaig comprar als encants de Consell (Mallorca) un lot de llibres de contes fantàstics. Me’n vaig anar a casa, a Manacor (Mallorca) i, quina sorpresa, a dins hi vaig trobar una mena de nota del Círculo de Lectores (es veu que el primer amo en devia ser suscriptor). El cas és que l’adreça de la nota era del meu poble d’origen, Alaior (Menorca). La veritat és que me va fer molta gràcia i també en vaig fer un post (http://eliteratura.balearweb.net/post/47369).
  El correu convencional té aquestes coses. Els carters es confonen. La gent s’equivoca. Hi ha carrers amb noms similars. Certament se’n podria escriure un relat, de com les cartes adquireixen vida pròpia!
  Salut.

  M'agrada

 2. Em sap greu ser tan simple, però el cert és que segurament era una carta de Caixa de Girona. A mi aquesta entitat financera me’n envia a nom de gent fantasmal que mai ha existit a casa meva, però amb la meva adreça perfectament escrita. No us heu fixat que l’Arcadi Calzada té un aire diabòlic.

  M'agrada

 3. És que, en part, és molt trist, però avui dia pràcticament tot és correu comercial. Per no enviar, ja no enviam ni postals nadalenques. Però hi ha d’altres mitjans que abans no hi eren. L’únic problema és que vas deixant la teva empremta per tota la xarxa i difícilment la podràs rastrejar. Abans, en canvi, la gent guardava les cartes…

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s